Învață să conștientizezi care este rolul tău în ceea ce privește stresul și creează un plan concret de acțiune ca să schimbi tiparul.

Acesta este programul interactiv care te ajută să abordezi evenimentele de viață, persoanele din jurul tău, cât și relația cu propria persoană dintr-o perspectivă diferită.

Pentru cine?

Dacă ai între 14-18 ani, și ai stări de nervozitate, simți că nimeni nu te înțelege, ai puțini prieteni apropiați, ești timid, plin de întrebări existențiale, ți-ai dori ca viața ta să se simtă “altfel”, ai conflicte dese cu diverse persoane, te simți copleșit și stresat în cea mai mare parte a timpului, acest curs este pentru tine. De asemenea, este o ocazie foarte bună de socializare dacă vrei  cunoști oameni noi, apropiați de vârsta ta, cu interese comune. 

Dacă alegi să te înscrii, această experiență te va ajuta să:

–        Înțelegi mai bine ce este stresul;

–        Obții claritate referitor la nivelul de stres pe care îl resimți în prezent;

–        Identifici ce arii ale rutinei zilnice de bază merită mai multă atenție din partea ta;

–        Te conectezi cu persoane apropiate de vârsta ta, interesate de dezvoltare personală, într-un cadru sigur și primitor;

–        Deschizi porțile cunoașterii de Sine;

–        Identifici valorile care îți ghidează comportamentul.

Ce au apreciat alți participanți la acest workshop?

“Mi-au plăcut foarte mult prezentarea și toate informațiile oferite de către doamna psiholog.”

“Am apreciat foarte mult exercițiile propuse și faptul că ne-a prezentat nu doar ce reprezintă stresul, pentru a-l putea înțelege mai bine și a-l conștientiza, dar și soluții pentru a-l combate.”

“Mi-a plăcut quiz-ul legat de nivelul de stres al fiecăruia.”

Care au fost beneficiile altor participanți?

“Voi încerca să aplic de acum înainte câteva din tehnicile explicate și voi dori să schimb gândirea negativă care pune presiune asupra mea.”

“Beneficiul principal este faptul că am aflat noi abordări în legătură cu stresul, cum să reacționez la acesta. Am înțeles că poate fi util, chiar constructiv, în anumite situații, dar poate deveni și foarte nociv dacă nu este gestionat adecvat și menținut la un nivel destul de scăzut.”

 “Am învățat mai multe despre stres, modul în care acesta ne afectează, cum reacționăm la el și că poate fi atât negativ, cât și pozitiv.”

Când? Marți, 7 martie, 19:00

Unde? Online, pe platforma Zoom

Investiția ta: 100 RON

Plata se face în  avans, în cont: Ciocea Ioana Florina Cabinet Individual de Psihologie

IBAN: RO17BTRLRONCRT0494733301, BANCA TRANSILVANIA

Care e data limită de înscriere?

Te poți înscrie până pe 3 martie inclusiv.

Locuri limitate