Oglinda de Azi continuă seria emisiunilor dedicate antreprenorilor și afacerilor locale făcând o vizită în cabinetul individual al Ioanei Ciocea, psiholog clinician. În prezent, Ioana Ciocea este psihoterapeut în formare – Psihoterapie Integrativă la Institutul de Psihoterapie, Consiliere psihologică şi Supervizare clinică (IPCS) Timișoara.
Ioana a lucrat aproximativ 15 ani în corporații din diferite domenii de activitate, însă chemarea către studiul psihologiei, prezentă constant, și-a spus cuvântul, astfel că din anul 2019 a început practicarea acestei profesii. Iubirea față de semenii săi i-a fost insuflată din primii ani de viață și a constituit temelia pentru formarea ei ca psiholog.
Depresia, o boală ce afectează tot mai mulți oameni în zilele noastre, a constituit tema interviului cu psihologul câmpinean Ioana Ciocea, pe care vă invităm să-l urmăriți în continuare.

 

https://oglindadeazi.ro/interviuri/despre-cauzele-si-efectele-depresiei-cu-psihologul-clinician-ioana-ciocea/?fbclid=IwAR0HNps1tBGWNvgquKkdixu4O0R7C08Y2b91IrIFVCMyivI6t871BWhkZMg

https://www.youtube.com/watch?v=K60pyh3Vn7o